Politica de confidențialitate a datelor pe care le colectez si care mi le transmiți

Cine sunt

In primul rand is femeie, prietena copilului meu, si partener de tampenii, apoi sotie, consilier in nutritie pediatrica, viitor consilier in alaptare pasionata de medicina, de nou si in ultimul rand, mama imperfecta.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele de pe acest blog pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Cât timp se păstrează datele și nformațiile tale de contact pe acest blog.

Formularele si metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le dețin despre tine, inclusiv toate datele pe care mi le-ai furnizat. De asemenea, îmi poți cere să șterg toate datele personale pe care le dețin despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care orice blog/sit web este obligat să le păstreze în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Articole vechi